tisdag, juli 06, 2010

Mördare går lösa i vårt land?

"Dubbelmördaren Eddie Jönsson, 23, och hans kvinnliga kusin dömdes i går till två års fängelse för utpressning, olaga frihetsberövande och misshandel. I januari tog sig kusinerna och ytterligare en släkting, in hos en ung man i Halmstad. De misshandlade honom, stal hans saker och tvingade med honom på en lång bilresa som inte tog slut förrän en kamrat överlämnade 12 000 kronor. Åklagaren Ginger Olsson yrkade sex års fängelse för människorov men Halmstads tingsrätt bedömer det inträffade som olaga frihetsberövande, olaga hot och utpressning. Skyddstillsyn Eddie Jönsson är tidigare dömd för det uppmärksammade dubbelmordet på Hallandsås där två unga kvinnor lämnades att dö. Hans kusin, dotter till Keith Cederholm, anses vara initiativtagare till dramat medan hennes halvbror som var chaufför klarade sig med tre månaders fängelse och skyddstillsyn"




Det här står i Aftonbladet idag och jag reagerar direkt. Morden på åsen hände för inte så länge sedan. Killen är 23 år idag och ute som vanligt och ställer till med fanstyg för andra. Varför sitter han inte inlåst?? Vet någon hur länge han fick sitta för dessa två mord innan de släppte honom?? Brukar fråga mig vad det är för konstigt land vi lever i och tyvärr måste jag återigen ställa samma fråga!

PS Jan G hjälpte på sin tid Keith Cederholm att bli fri men se hur det sociala arvet ställer till det  för barnen till kriminella. Borde alla barn tas från kriminella föräldrar?
http://sv.wikipedia.org/wiki/Keith_Cederholm 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6784312.ab 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate