torsdag, juli 08, 2010

Aftonbladet avslöjar!

Kvällspressen har under många år nu kört med sk avslöjanden.Det mesta har fallit platt till marken när riktiga journalister har börjat granska dem. Vem minns inte Kvällspostens insändarstormar där det visade sig att det var tidningens egna reportrar som fabricerade dessa. Samma sak med Expressens sk naziavslöjande för många år sedan.

Aftonbladet säger sig ha fått uppgifter om att Littorin har begått brottsliga handlingar för ett par år sedan innan han var minister. Handlingar vilka skulle kunna ge flera års fängelse. De menar att hans avgång beror på AB:s uppgifter.
Lena Mellin säger att de sitter på bevisen men att nu när han avgått så är han en privatperson och då ska man ej skriva .

Det är märkligt detta att de inte helt sonika vänder sig till polisen och anmäler Littorin, så bör ju alla göra om man känner till brottslig verksamhet eller hur?

Ända tills AB publicerar och anmäler Littorin så kommer åtminstone jag att betrakta deras handlingar som förföljelse !

Ps Goebbels lärde ut att man skulle ljuga,halvljuga i all oändlighet så tror folk till slut på det som publiceras.Det är tyvärr detta som kvällspressen håller på med. Svensk press borde lära av Uppdrag granskning. Se deras utmärkta avslöjande av bedrägerierna i Göteborg med kommunala pengar.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate