söndag, juni 27, 2010

Ett splittrat Sverige!

http://www.dn.se/debatt/sverige-ska-vara-det-som-enar-oss-inte-splittrar-oss-1.1128670

Dilsa Demirbag-Sten skriver en välformulerad artikel i DN idag ,länken till denna  ser du här ovan!

Hon beskriver på ett bra sätt hur vårt land sakta håller på att delas upp på samma sätt som så många andra länder i världen har det. Vi ser dagligen i våra massmedia om sk etnisk utrensning, upplopp och inbördeskrig.
Svenska politiker, särskilt den gamla socialdemokratiska regeringen, har stor skuld i  att vår sk invandrarpolitik börjar att se ut som ett korthus vilket snart faller samman. Konstiga beslut från "utkastningsverket" kan man läsa snart sagt varje dag i våra tidningar. Se bara hur man ska kasta ut en 14 års gravid flicka allt medan unga män får stanna kvar. Man spärrar in  sjuka människor i sk förvar  och häkten upp till ett år innan de utvisas. Senast igår så hörde jag ett reportage från Malmö där vigselförättaren hade kallat på polis eftersom en Afghansk man skulle gifta sig med en svensk flicka, Polisen stormade in och häktade mannen vilken numera återfinnes på mycket farlig plats i Afghanistan.

När man åker till olika ställen i vårt land så upplever man "åtskillnad"! Till och med i Farsta kan man se hur man handlar i olika affärer. En grupp på Lidl och en annan betydligt ljusare grupp på ICA. Går man på konsert med allt från Kent till Winnerbäck så är uppdelningen nästan total. Teater,konst,utställningar m.m. präglas av samma uppdelning, det är 98 % infödda svenskar.
Däremot har vi inom boxning eller annan kampsport sett en helt annan utveckling, där är det nästan bara killar med annat ursprung som slår sig framåt.

Svenska politiker hade för länge sedan behövt åka till USA för att studera hur de mödosamt har försökt att bryta en utveckling som vi nu ser i Sverige.
Malmö är nog den stad i vårt land där motsättningarna syns väldigt tydligt inte minst inom det kriminella området. Där finns de klassiska gängen modell USA vilka "krigar" mot varandra i kampen om den kriminella marknaden. Det gäller ju stora pengar i handeln om narkotika,sprit,cigarettter m.m.
Dålig skola och dålig arbetsmarknad har präglat Malmö i många år och hopplösheten bland Rosengårds befolkning syns tydligt.

En gång om året så löses det här upp och det är när den sk Malmöfestivalen öppnar. Då präglas staden av "utanförsfolket" med sina matställen och musik. En gång om året , sedan återgår allt till det vanliga köandet på soss och arbetsförmedlingen.


Frågan är hur länge vi kan ha det på det här sättet innan det smäller på allvar! Dagens politiker har ett stort ansvar och måste ändra politiken. Det skulle inte förvåna mig om SverigeDemokraterna sitter i vår riksdag efter hösten val och de kan då tacka de gamla politikerna för detta. De har krattat vägen för dem!

Den 1 juli så har det hänt återigen, två män brutalt mördade på en klubb i Södertälje . Nedskjutna med ett automatvapen. Ofta händer just sådant här på orter med stor sk utländsk befolkning. Du kan ju ställa dig frågan själv varför det är på det sättet?

1 kommentar:

bloggare på icedaniel.se sa...

Håller med dig ! En ganska bra verklighetsbeskrivning !

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate