fredag, maj 14, 2010

Skål på fredagskvällen!


Det som är rätt för en del är väldigt fel för en annan individ. Jag tänker då på fredagkvällens skål i vin eller öl. Sprit är det inte så många som dricker idag av någon anledning. Man tror visst att vin ska vara nyttigare och att man inte blir berusad av denna dryck.
Om jag skulle säga skål så vore det fel om mitt glas innehöll någon form av alkohol. Jo, det är ju så här att jag har ju druckit min kvot i mitt liv redan.Det ryms inte mer i mitt liv av denna vara alltså skulle det bli fel om jag drack minsta skvätt.
Andra som sitter och dricker nu vet inte hur mycket de har kvar på sin kvot.De flesta tror att de har hur mycket som helst men de tar fel.Ingen kan veta när kvoten är fylld,ofta märker de inte detta själv utan det gör andra. När någon då försöker föra det på tal så möts det ofta av undanflykter och ovilja.
Många känner sig påhoppade av den som försöker snacka om denna kvot!
Det är den trista baksidan av all form av drickande av alkohol. Om jag tex skulle vilja säga till mina barn eller barnbarn att de borde passa sig för alkohol eftersom det finns tråkiga exempel i släkten på hur det kan gå så får jag nog inget gehör för vad jag säger.
De flesta människor tänker och tycker att "sånt rör ju inte mig" ,jag sköter ju det här bra!
Om de bara visste hur fel de kanske har. Svaret får de någon gång i framtiden då de också kanske får inse att deras kvot är fylld!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate