måndag, maj 03, 2010

Isaak håller på att förtvinar i fängelset!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vittne-isaak-riskerar-att-do_4655929.svd
Åtta långa år har gått och Isaak sitter där i sitt fängelse nere i Eritrea. Tysta förhandlingar har pågått hela tiden från våra myndigheter. Nu måste det vara nog med sådant.
Det ruggiga är de sk flyktingar från Eritrea vilka finns här i Sverige och deras inställning till det forna hemlandet. De ställer upp för regimen och hyllar denna varje sommar med en festival. De ställer inte upp för fången Isaak ,tvärtom så förtalar de honom. De har fått stöd från svenska myndigheter med pengar, är man dum eller vad ?
Urban Ahlin från (S) var i somras gäst på deras hyllning till diktaturen med deltagande av Eritreas regering.Är det möjligen "tyst diplomati" eller är det okunskap?
Om man skulle vara rå så skulle regimtrogna Eritrianer utvisas i hundratal från Sverige pga av falska uppgifter när de sökte asyl. Detta vore kanske ett språk regimen skulle förstå och äntligen släppa Isaak. Han är svensk medborgare och man kan fråga sig om det är så simpelt att tack vare sin mörka hudfärg så tar man inte till ordentliga sanktioner mot diktaturen? Varför får denna regim överhuvudtaget stöd från EU?
Det är en skamfläck för Eritrea men även för Sverige att man inte har kunnat göra något för honom!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate