måndag, maj 10, 2010

Fantastiska Google!

Om du klickar på bilden så ser du resultatet av en sökning på ett IP nummer.
Jag fick idag en röd hälsning från Google att någon hade använt sig av min inlogg så de varnade mig för intrång av obehörig  samt gav mig ipnumret till inträngaren.
Först blev jag förvånad men sen såg jag vad det gällde. Jag hade använt mig av en funktion på Blip.fm att bjuda in vänner till programmet genom att logga in på min adressbok på GMAIL. Detta tillvägagångssätt är vanligt och är det ett känt företag så behöver man inte vara rädd. Det fantastiska är att GOOGLE håller kollen så att inget otillbörligt händer.De bevakar när någon med "fel" ipnummer loggar in på kontot samt bokför detta och meddelar kunden att något har skett via kontot.
Detta har aldrig hänt mig någonsin och jag uppskattar verkligen Googles förmåga att förnya internet! De är mycket bra för oss som använder Linux dessutom, utvecklar programvarorna så att vi kan använda dem utan problem. Skriver det här på Blogger genom Chrome alltså Googlevaror!

Något byte av lösen behöver jag inte göra om jag inte vill eftersom jag vet vad som hände den 9 maj! I och för sig bör man då och då byte sina koder men i min ålder så ska man då inte glömma bort att skriva upp den nya koden annars är det kört!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate