tisdag, april 06, 2010

Vårt moderna Sverige

Den 30 mars beställde vi biljetter hos Tågkompaniet för transport hem från Gävle på kvällen. Jag gjorde då något dumt som jag inte ska göra om. Fyllde i rutan att de skulle skicka hem biljetterna med posten.
Idag är det den 6 april och inga biljetter har kommit. Ringde både TK och Kungl. Postverket men ingen kunde göra något. "Hur går det då på tåget (ett SJ-tåg) när jag bara kan visa upp en orderbekräftelse" frågade jag TK?
Ja, vi hoppas att de godtar detta , sa de. Försökt ringa postsorteringen men de har bara telefonsvarare på och hänvisar till kl 07.00 i morgon bitti. Till saken hör att vi åker på fm med buss till Gävle......

Ska verkligen posten fungera så illa när det är helg? Sorteras ingen post kan man fråga sig?

Nästa gång blir det sms-biljett eller att jag skriver ut den själv på min skrivare.

8/4  Inga biljetter i brevlådan än. Igår när vi var uppe i Gävle gick vi upp  på Tågkompaniets kontor  med våra biljettproblem.Vi fick hjälp av en trevlig kvinna och genom TK så fick vi ett medgivande från SJ att åka utan biljett.
Mycket besvär för alla parter men sen kommer det kufiska! När vi hade satt oss på tåget från Gävle till Stockholm så kom ingen tågmästare eller konduktör för att kolla våra uppgifter. Vi åkte hela vägen utan en skymt av personal. Så kan det gå!

Den 9 april kommer så våra biljetter i brevlådan!!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate