söndag, januari 31, 2010

Ny avrättning i Malmö

I natt så sköts en man ihjäl i en ren avrättning enligt vittnen. Mitt inne i Malmö på Stortorget.
Man kommer onekligen att tänka på USA under trettiotalet. I USA stod ofta striden mellan olika nyinflyttade människor vilka försökte hävda sina gangsterrevir. Sverige upplever tyvärr samma utveckling nu,ofta är dessa kriminella vilka dödas eller dödar kommna från andra länder.
I alla länder där man har tagit emot många invandrare så utvecklar en klick män detta med att försörja sig på brott.De delar upp städerna i olika revir och ve den som säljer knark i andras revir.

När ett land inte kan åstadkomma arbete åt alla då väljer vissa en annan väg. Vi ser detta varje dag i form av hård brottslighet.

BRÅ (Brottsförebyggande rådet) brukar muntligt säga att våldsbrotten inte är högre nu mot för tio år sedan. På sin hemsida har de korrigerat sig till att säga att många brott inte anmäls och inte syns i statestiken. På våra sjukhus kan man verkligen korrigera de siffror vilka polis och myndigheter bollar med.
Hörde just på radion hur tex. Göteborgs stora sjukhus ,Sahlgrenska får in över 100 fall av mycket svåra knivskärningar plus annat svårt våld under ett år. Kanske hälften vågar att anmäla eftersom BRÅ:s siffor är helt annorlunda. 
Under de senaste 100 åren har narkotikan varit en synnerligen lönsam affär för kriminella, fick man önsketänka så vore det ju att ingen medborgare skulle vilja befatta sig med att bruka narkotika . Då skulle den marknaden falla som en sten i vattnet. Varje individ har att välja,aldrig köpa det som är olagligt vare sig det är smuggelsprit,cigaretter eller narkotika i någon form.
Utopi, javisst inser jag att såna tankar är detta men att framhålla vårt eget ansvar inför     hur vårt land utvecklar sig kan aldrig vara fel.

Säg nej till alla droger!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate