måndag, oktober 19, 2009

SD har rört om i grytan med sin artikel i AB!

Hets mot folkgrupp är mångas mening om SD-ledarens artikel i Aftonbladet.(Det är märkligt vad kultureliten hetsar upp sig på Åkesson ) Många är de som nu säger att inget stämmer i hans redogörelse om muslimer.

En sak vet vi och det är att sk hederskultur finns inte inom den svenska gruppen av män,likaså är det inte svenska män som kräver att kvinnor ska dölja sig när de går ut.
Svenska män vill inte vrida klockan bakåt för kvinnor. Många män från andra länder delar svenska mäns inställning. Många flyr hit just av denna anledning,de vill ha frihet från förtryck.
De vill att människor ska leva sida vid sida som fria medborgare!

Den muslimska synen på kvinnan hör hemma på historiens soptipp. Att kalla sådana åsikter för hets mot folkgrupp är rent nonsens!
Muslimerna i Sverige har varit dåliga på att ta avstånd från vad deras meningsfränder i andra länder står för. Många är de Palestinier vilka hyllar Hamas och andra extrema rörelser och i vårt land så uppskattas inte detta.
Lika lite uppskattar vi att vår yttrandefrihet ska beskäras därför att religiösa åsikter från extrema rörelser känner sig trampade på tårna!


Vi har i detta land kämpat sedan 1800-talet för de rättigheter vi nu har inom politik,kultur,religion m.m och varför i hela fridens namn skulle vi bara släppa dessa friheter därför att en minoritet kräver detta?
När man blir medborgare i USA så får man svära en trohetsed till landet,språket och sederna ,det kanske vore dags att införa detta här också!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate