onsdag, juni 24, 2009

Suckar djupt över alla bomddåd.

Så får man återigen tjocka rubriker i sitt synfält när man öppnar upp tidningen. Över 60 döda i Bagdad idag. Bomd vid ett torg där kvinnor och barn befann sig.
USA håller på att ta hem sina trupper så det är ju inte mot dem man agerar utan man spränger den egna befolkningen i bitar .
Kan någon vettig människa se någon mening i detta?? Goda muslimer kan de aldrig vara för den delen eftersom man ej får döda oskyldiga.
Samma dåd utförs i Pakistan och Afghanistan med jämna mellanrum av div. talibaner.

Vi brukar tala om att nazzar och kommunister har blod på sina händer men snart håller dessa islamister att slå alla rekord.

Ska världen bara se på och inte ingripa? Nej, man måste tex kunna stödja Pakistans regering nu när de försöker att gå till motstånd.
Myndigheterna i Pakistan gick ut i pressen och talade om att de hade nedgjort delar av talinbanrörelsen i östra Pakistan. Sen kom det några rader om att de flesta av de stupade inte var från Pakistan utan från andra muslimska länder.
Med andra ord så verkar det som om ryktet stämmer att talibanrörelsen kommer utifrån och bekostas med Saudarabiska pengar. Gissa av vem??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate