fredag, mars 27, 2009

Invandringens baksida

Det finns politiker och andra "tyckare" i vårt samhälle vilka alltid kommer i försvarsställning när någon vill tala om baksidor i vårt samhälle.
En mycket konstig och destruktiv inställning. Kritik och granskning har alltid fört samhället framåt ! Det måste vara en grundpelare i ett demokratiskt samhälle att få tala om allt från orättvisor till brottslighet.
I diktaturländer har alltid friheten att få tala undertryckts!

Vi har en baksida av vår rätt så frikostiga invandring. I Göteborg har avslöjats att människor från forna Jugoslavien är stora knarkhandlare.De har utgivit sig att vara flyktingar och synbarligen levt under sk "fattiga" förhållanden. Troligtvis har de fått sossstöd och allt annat samhället ställer upp med samtidigt som de tjänat miljoner på att sälja knark .
Just för ögonblicket är 37 människor fängslade, vissa är redan dömda. Långa straff på tio år!

Vi ska alltså bura in massor av detta avskum för mycket dyra pengar, det kostar uppåt 10.000 kronor om dagen att hålla en enda fånge i ett modernt fängelse.

Våra fängelser bågnar av fångar och de flesta är snart medborgare från andra länder.

Vad har nu politiker allra helst från vänster dragit för slutsatser av denna utveckling?

De jag har talat med under åren har alltid hamnat i ett fullkomligt tugg om kapitalismens fel.
Vissa har helt frankt tyckt det är bra att Sverige tar han om kriminella "flyktingar" för de har det ju så dåligt i sina hemländer!!!!

Denna medlem var med i samma organisation som jag och när jag insåg att denna mycket underliga inställning var allmängods då tog jag min hatt och gick.

Sveriges mycket bra villkor för invandrare i början av tillvaron lockar många ekonomiska invandrare att just komma hit. Säger sig ju självt att om man har sju barn och får barnbidrag och bostadsbidrag plus sosspengar så är det lockande att byta sin fattiga tillvaro i sitt land mot paradiset sverige.
Att sedan tillvaron utan jobb boende tex i Rosengård inte blir så bra är en annan sida av "paradiset" sverige.
Vad bör göras??

Undanber mig razzars primitiva mail med bara idiotkommentarer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate