tisdag, mars 24, 2009

En fråga till Socialdemokratiska Partiet

Vi kan börja med att se på Göran Persson och hans tid som medlem i den dåvarande regeringen på olika poster. Han var den som drev på i vissa frågor tex att kommunalisera skolorna vilket är grunden till sämre finanser för alla kommuner tillika en sämre skola. Han har aldrig ställts till svars för denna politik utan tvärtom har SAP ställt upp för denna felaktiga politik.
Samma sak med försvaret där miljarderna har rullat pga av en felaktig politik osv osv.

Många skällde på Göran Persson men ytterst är det Partiet som hade valt honom men väljer att inte ta sitt ansvar.

Alla de pensionsavtal vilka nu skärskådas byggdes upp under Perssons tid! Hans villkor liksom hans hustrus (fd Systembolagschef) är guldavtal också.
Hustrun arbetade från början för regeringen i kanslihuset och man kan fråga sig varför just hustrun Anitra fick detta arbete . Någon kompetens för detta med tex långvarig anställning i branchen hade hon inte.

Socialdemokratins företrädare talar alltid med darr på stämman om oss arbetare men vi som orkar se bakom kulisserna ser att det är bara tomma tunnors klang. de själva lever och skaffar sig villkor vilka ligger så långt ifrån oss arbetare och lägre tjänstemän.

Vem gjorde upp med folkpartiet om våra eländiga pensionsvillkor . Denna överenskommelse drabbar särskilt alla de vilka har arbetat inom landsting och kommuner. Jo , naturligtvis Göran Persson och hans socialdemokratiska parti!

Nu rullar affären ordförande Wanja vidare och hennes ekonomiska villkor har kommit upp i dagen. Liksom hennes oförmåga att värja sig mot bonuspolitiken.
LO-toppen har också totalt avskärmat sig från den verklighet vi andra lever i och skaffat sig förmåner vilka är samma som de har vilka LO säger sig bekämpa.
LO och partitoppen är ej trovärdiga!

Sorgligt nog så ställer trots detta många av arbetarna i vårt land upp när det sedan är dags att åter välja dessa människor. Det duger inte att bara knyta handen i fickan! Se till att de tvingas att avgå!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate