lördag, februari 21, 2009

Aftonbladet, är det en skittidning?

Linda Skugge:

"Man tar inte av nyblivna föräldrars tid

AB-cheferna sa ok till att jag skulle intervjua Birro, de skickade en fotograf, sen ville de plötsligt inte ha intervjun INNAN de ens läst texten.

Jag får betalt ändå så mig går det ingen nöd på. Värre är det för Birro, nybliven pappa, som åkte till Sthlm endast för detta. Totalt i onödan. Man gör inte så mot nyblivna föräldrar.

Texten blev jättefin, den handlar om sorg och starka känslor, om barnlöshet och om att få uppleva lyckan i att få en son efter 3,5 års kamp. "


Marcus Birro:

"Det var som jag misstänkte. Fast lite värre ändå.

Nyss ringde chefredaktören på Aftonbladet, Jan Helin upp mig och förklarade varför han lyfte den redan genomförda och klara lördagsintervjun som jag gjorde med Linda Skugge i onsdags och som skulle ha publicerats i morgon lördag.

Han ringde upp mig nu sent på eftermiddagen och förklarade att:

- Jag ber om ursäkt för att du lade din tid på en intervju och allt sådant där. Jag har dock kommit att ogilla dig som person och vill inte ha dig i tidningen.

Det visar sig att han inte ens läst intervjun.

Han ogillar mig och därför väljer han att plocka bort den.

Han får givetvis tycka vad han vill om mig men visst är det lite märkligt att en sådan sak får styra Sveriges största tidning.

Han förklarade vidare att jag inte är en man som håller mina ord. Uppenbarligen har han tagit mycket illa vid sig av att jag tackade nej till hans erbjudande och dessutom svarade på några frågor från branschtidningarna.

Jag ska ärligt säga att jag blev ledsen, upprörd och inte så lite förvånad.

Nu vet jag i alla fall var jag har Aftonbladet.

Fy fan."


Jag håller med Birro helt och hållet. AB säger ikväll att intervjun var planerad sedan länge men "att den blev inaktuell" !

Pyttsan!

Kvälls-slasket är inget att ha, kolla bara på deras sidor här på internet. Den låga nivå de håller är så att man skäms å deras vägnar. Att man kan vara journalist och göra så dåligt från sig som vissa gör på dessa blaskor! Rena rama prostitutionen!


Birro, du kan vara glad att du slapp vara med där!!Känn dig hedrad istället över att de fimpade dig!!

1 kommentar:

christian sa...

Håller helt och fullt med dig, vart tog den undersökande journalistiken vägen? grävande journalister som vågar ställa obekväma frågor behövs, men vart finns dom?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate