måndag, januari 26, 2009

Försäkringskassan-FK

Kris och åter kris inom FK. Nå, det är ingen nyhet alls utan det är ett bestående tillstånd sedan många år.
Jag minns bara mitt ärende på sin tid och det är snart åtta år sedan. (Vem satt vid den politiska makten då?)
Då hade FK i Malmö och andra ställen fått sk sparbeting på sig och cikusen med stängda kontor började och med detta indragningar av personal.
Min handläggare mådde sämre och sämre i takt med att jag också mådde sämre. Vi förstod verkligen varandra. Rätt kvinna på rätt post med andra ord!
Tyvärr så gick hon in i den berömda väggen.

Cirkus FK började för mig med nya handläggare, den ena mer stressad än den andra.(Nu till tiotusen kronorsfrågan:Vem var statsminister för 8 år sedan)

Nu kräver SAP att riksdagen ska debattera tillståndet i FK. Det vore bra så att man kunde granska hur de själv satte spiken i kistan redan för tio år sedan.
Debatten skulle kunna ta en väg som de inte anar.
Ibland skriver tidningarna om FK-krisen som om den skulle ha uppstått de senaste åren men jag tycker att de gör ett dåligt jobb. GRÄV !

Det här är ett skolexempel på hur de borgerliga har fått ta över en fråga som sossarna har satt på jäsning redan för många år sedan. Så är det med en mängd frågor vilka rör allt från ekonomi till näringslivets villkor. Särskilt småföretagarnas dåliga villkor.
Det är inte alltid lätt att ta över "det dukade bordet"!

Jag tycker att de borgerliga är "för snälla" mot sossarna, nej gå på dem med all skit de har ställt till med under åren. Ett sosseri som måste ta kommunisterna in i sin ev. regering är värda skarp kritik över sitt förra fögderi!

2 kommentarer:

christian sa...

En som kan konsten att gräva är journalisten Janne Josefsson. Tycker att någon borde lyckas, bättre än vad de gör nu iaf.

Therese sa...

xx

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate