onsdag, januari 28, 2009

En undersökning i Rosengård!


Två forskare har gjort omfattande undersökningar i Rosengård Malmö. (Ranstorp & Santos)

På ett ställe skriver de följande:



" beskriver hur ”ultraradikala” islamister som tillhör källarmoskér i området ”predikar isolering och agerar åsiktskontrollanter samt upprätthåller en stark hotkultur, där främst kvinnor trakasseras fysiskt och psykiskt”.

”Nyinflyttade familjer som aldrig varit speciellt religiösa eller traditionella uppger att de levde friare i hemlandet än i Rosengård”, skriver de båda forskarna som är verksamma vid Försvarshögskolan och Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier."


Det är förfärligt att läsa dessa rader ur många synvinklar.

Vi lever i Sverige år 2009 och vi lämnade medeltiden för rätt så länge sedan. Nu finns det X antal individer som av någon underlig anledning har flytt hit för att leva i frihet! Frihet från vad?
När jag bodde i Malmö och umgicks i olika exilgrupper så sa de ibland till mig att det fanns "agenter" bland dem.
Uppriktigt sagt så tog man det med en nypa salt ,det var lätt att tro att de hade noja över sin situation som flyktingar och var rädda.
Idag så tänker jag annorlunda ,de hade kanske rätt? Skickar diverse regimer hit folk för att bevaka flyktingar och sprida sitt gift bland dem?

Om det nu är så , hur ska svenska myndigheter agera för att stoppa det som pågår?

Människor ska inte behöva tvingas av islamister till ett liv som de inte vill leva.
Drömmen om friheten ska inte få krossas av dessa fanatiker.
Att div. folk inom vänstern inte kan skilja på vänner och fiender är att beklaga. När en islamist hatar USA då hakar vänstern på och tror att de står på samma sida. Vad en islamist är ute efter är ju naturligtvis att införa religiös diktatur.
De vill vrida utvecklingen 500 år bakåt. Vem vill ha det som i Iran eller Saudi?
Kvinnor får inte ens köra bil i Saudi eller gå på fotboll!

Både Socialdemokratin och övrig vänster går gärna sida vid sida i demonstrationer med Hamasanhängare, begriper de inte bättre eller.....?

Svd skrev idag att de nästan saknade Persson ,läs här!Rapporten om Rosengård kan du läsa här:klicka här

1 kommentar:

B-O Gavne, Vasteras sa...

-E´RE INTE FANTASTISKT! Skrämmande för en demokratiskt tänkande. Att dessa svenska försvarets forskare Magnus Ranstorp och Josefine Dos Santos här ovan, i en redogörelse om angrepp på demokratiska värden, jämställdhet och samhällsliv, benämner Malmö kommun för Malmö ”stad”; som har medverkat, som försvarsforskarna skriver, i studien av angreppen. Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att ALLA våra lokala politiska samhällen av dess invånare, alltså våra kommuner Sverige runt, benämnes just kommun.
.
Att vi med denna så kallade kommunreformen 1969, vill ytterligare hävda demokratin i Sverige med att alla våra kommuner och dess invånare skall värderas lika. -Med att dessa forskarna i stället följer socialdemokraten i Malmö kommun, Ilmar Reepalu, i hans arbete att vilja skilja på oss svenska folk, -de fina- stads boende svenskarna och –de skitiga, bön´erna- landsbygdsboende. Som man ju inte kan benämna landsbygd för stad.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate