söndag, december 14, 2008

Östros den lille terriern!

"S-kritik mot regeringens rehabjobb

Regeringen lägger 1,6 miljarder kommande två år på den nya rehabiliteringsgarantin. Otillräckligt, tycker s.

Socialförsäkringsminister Cristina Husmark Pehrsson (m) anser dock att s borde vara självkritiska:

– Under socialdemokraternas regeringstid fanns 90 miljoner för rehabilitering. Nu sätter vi in 1,6 miljarder för att människor som har ont ska få hjälp att återgå i arbete."


Jag skrev en blogg för några dagar sedan hur Östros mfl bara grymtar mot alla förslag och förbättringar från den sittande regeringen. S har börjat att likna V på den punkten. Är det här ett sätt
att försöka hävda sig mot överbudspolitiken och nejsägandet vilket V håller på med?

Det är i varje fall trist att se hur man spelar sitt falskspel, de satt vid makten i så många år och hade chansen att föra en politik för oss låginkomsttagare. På Kommunalsidan fick de ett bland det bästa avtal man har fått på år och dag, detta under en borgelig regering som ansåg att det var skäligt!!
Under sossarnas tid så var det en strid på kniven för varje öre. Jag arbetade under kommunals avtal och vet ju hur dålig min lön var.
Vem var det som komunaliserade skolan under de här åren ? Jo , sossarna naturligtvis, detta mot samtliga fackföreningars vilja!! Vi har fått en skola där skillnaderna är kollosala. Rika kommuner kan naturligvis kosta på sig en bättre skola!

Vad jag vänder mig emot är en opposition som alltid ska säga mer mer mer och PÅSTÅ att regeringen inte GÖR NÅGOT! Ska man bli trovärdig så får man också föra en trovärdig politik och trovärdiga uttalanden.

Vi är ju inga idioter som inte minns vad SAP stod för när de regerade landet. (Bla Bodströms avlyssningslag som nu genomföres av främst M)

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate