söndag, december 21, 2008

Quick del 2

Detta är advokat Claes Borgström, han var Quicks advokat.
Ikväll så sa han troligen en stor sanning nämligen att de (mentalvården) aldrig kommer att släppa Quick. Nu har "massmördaren" sagt sanningen och den är verkligen inte till någon fördel för våra myndigheter. Psykvården med alla dessa konstiga teorier som de lurade på Quick samt de starka mediciner de drogade honom med ledde till vad jag betraktar som en ovärdig cikus.
Vissa poliser samt överåklagare van der Kwast har betett sig som glada amatörer och nu gäller det nog för "samhället" att lägga locket på Quick och de kritiker som finns. Mönstret känns igen sedan 40-50 talets rättsskandaler som Vilhelm Moberg blottlade.
Vem minns inte Unmanaffären och hur "makten" och div. släktingar till Unman kunde spärra in honom medan de delade rovet mellan sig!
Quickaffären är ett snäpp värre, var finns liken efter alla dessa mördade? De bevis man lagt fram håller inte.

När man förstår att om inte Quick själv hade berättat alla dessa vanvettiga historier så hade han ALDRIG blivit ens misstänkt och än mindre åtalad och fälld!

Nu kommer som sagt var Sture att få sitta resten av sitt liv på sjukhus ,det var som han sa själv: "vem har jag att vända mig till ,jag har ju ljugit så mycket så ingen tror mig ".......
Om han skulle få upprättelse så skulle hela rättssverige tappa ansiktet och det kommer ingen i ledande ställning att bidraga till. Locket på!

Leve den fria televisonen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate