torsdag, november 27, 2008

"Dessa satans mördare" !


Muslimer slår till igen främst mot mål där sk västerlänningar utgör måltavlan.

Ca 100 personer rapporteras döda från Bombay just nu. Stadens största hotell där turisterna och affärsmännen från väst bor är ockuperat av unga män med k-pist.
Kraven dessa män ställer är att samtliga "kämpande" muslimer ska släppas ur landets fängelser!

Återigen visar dessa "troende" män total hänsynlöshet mot andra människor. De bryter mot koranens budord att aldrig döda andra människor som inte har angripit dem själv.
Det är en dödssynd att döda!

Samma sorts män bedriver terror på många andra platser på jorden tex Afghanistan. Det finns tyvärr en hel del svenska politiker som tror att man kan "förhandla" med dessa terrorister.

Återigen har terrorns män visat att de verkligen inte vill förhandla. Deras våld är noga planerat och garanterat är inte detta sista gången vi får se något liknande.
Det pågår säkerligen även i vårt land planerande av terrorhandlingar , det vore blåögt att tro något annat.
I Afghanistan så är det ofta män från andra länder som befinner sig där och krigar och kallar sig motståndsmän. Dessa talibaner är utbildade i läger som ligger i andra muslimska länder bla BanglaDesh där tusentals män går i "krigarskolor"!

Finns det svenska organisationer som samlar in pengar och stödjer dessa skolor?

Göteborgskommunisterna hade i sin tidning Proletären en intervju för något år sedan med Jan Myrdal där han uttalar sitt moraliska stöd för kampen mot USA och de andra länderna som befinner sig i Afghanistan för att hjälpa den lagliga regeringen i Kabul. Likaså talade han positivt om de terrororganisationer som verkar i mellanöstern tex Hamas!

Om det är på detta sättet att svenska organisationer ekonomiskt stödjer terrorverksamhet så borde myndigheterna stoppa detta. Det finns lagfäst i EU och FN att alla länder ska stoppa all hjälp till terrororganisationer.

Det är trist att förre talmannen i riksdagen stödjer grupperingar som har samröre med Talibanerna. Han går sida vid sida med kända talibananhängare och demonstrerar.
Fred i Afghanistan står det på plakaten!

Fred på vems villkor?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Bosse...
Nu är jag tillbaka igen. Mår fortfarande inte bra, men det är betydligt bättre.

Läkaren ringde i går eftermiddag och berättade att jag har Samlonella =(
Ingen roligt historia!

Kram

Anonym sa...

htt://tankarurlivet.blogspot.com

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate