måndag, november 10, 2008

Afghanistan i Myrdals ögon!


"Jag kan inte tolka detta handlande annat än som att våra svenska politiker medvetet och i ond provokativ avsikt söker förvandla afghanernas patriotiska krig mot de främmande trupperna till ett mer allmänt, och för de ledande i våra stater lönsamt, religionskrig."

Jaha, nu har Jan Myrdal tagit bladet från munnen i dagens AB. Talibanerna är alltså patrioter i hans ögon!
Nu börjar vänstern att formera sig som de medlöpare de är i många frågor. Snart så hyllas väl 11 september också av dessa individer som redan under Pol Pot tiden hyllade denna massmördare i Kambodja.
Jag var oense då och jag är oense nu. Mord är mord och terror är terror och just i denna dag ska vi kanske försöka komma ihåg Hitlers kristallnatt nere i det nazistiska Tyskland. Redan då fanns det grupper i Sverige som sa sig stå till vänster men stödde Hitler. För mig var de inte vänster lika lite som Myrdals lakejer är vänster.
Nynazisterna i Sverige kallar sig också "patrioter"! Det börjar gå inflation i detta ord. De verkliga patrioterna var i mina ögon de som stupade i andra världskriget i kampen mot Hitler. Att kalla dessa satans mördare i Afghanistan för patrioter är en skymf.
Att kasta bomber in i skolor där det går flickor är avskyvärt och säger allt om dessa långskäggiga mäns värld.
Att div. svenskar hyllar dessa är anmärkningvärt och vidrigt.
Att hylla massmord borde vara straffbelagt och Myrdal borde åtalas både för sin hjälp till Pol Pot och för sin ordhjälp och måhända penningstöd till dessa mördare i Afghanistan.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate