söndag, mars 16, 2008

Skräp kan se olika ut!




När man tar sig en promenad tex vid Gubbängens fotbollsplan så finner man skräp av olika slag.


Felparkerade bilar skräpar ner för de boende samt täpper till för både ev. brandkår o ambulans om de skulle behöva komma fram! Det hjälper inte med skyltar eller samtal med vissa bilister,de tar sig rätten att ställa sig för att slippa gå några meter.Det finns en parkeringplats för besökare till denna fotbollsplan men man skiter fullständigt i detta. Nå,då får de också finna sig i att bli lappade med en kostnad på kanske 400 kronor.Kan det vara värt detta ELLER rättare sagt ,hur dum får man bli som bilist?

Nästa form av nedskräpning vilket har drabbat världen efter mönster från drömlandet USA är klottret! Överallt i vårt samhälle möter man detta fullkomligt meningslösa klotter. Vem ger dem rätten att förfula min och andras omgivningar.Skulle jag vara stålmannen så skulle jag ta reda på vem de är.Gå hem till dem samt spraya deras rum likadant, primitiv hämd med andra ord för jag tror att det är det enda såna individer förstår idag!

Sen har vi stadens ansvar för naturen. Här vid idrottsplatsen har det blåst omkull träd vilka ligger och ruttnar och förfular.Ingen tar ansvar för detta utan låter allt flyta på trots att de boende har talat med förvaltningen åtskilliga gånger.Ska man behöva bli anarkist och ta saken i egna händer och tutta på hela skiten en gång för alla??
Är det så vårt samhälle ska behöva fungera? Ska det behöva växa fram medborgargarden mot allt från kriminalitet till nedskäpning?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate