måndag, mars 10, 2008

Demokrati kontra nazistiska metoder!


Som vanligt, klicka på bilden för att läsa den i större format!!!!

När jag har sett bilder och läst om de metoder USA använder i sin sk kamp mot terrorismen så kan jag inte se någon som helst skillnad från de metoder Gestapo eller KGB använde under diktaturen.
Att demokratiska länder (även Sverige med sin samverkan vid utlämnandet av de Egyptiska männen till CIA) nedlåter sig till dessa vidriga handlingar är en skam.
Svd har med sin ledarsida intagit en hållning som jag helt håller med, att någon kan tycka annorlunda är förvånansvärt men påvisar nog bara hur brutala de är i sitt tänkande.
Usch för Bush!

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch för Bush.
Vad ska vi då säga om Konungariket Sverige,det "Demokratiska Rättsamhället Sverige.välfärdens högborg,vi som har en tadelfri Poliskår,idealister till politiker mm.
Jag ska berätta lite kortfattat några episoder ur mitt liv.
I början av januari år 2000 så dog min sambo, 42 år gammal,hon fick en propp i lungan,nåja hon hade haft HIV i c:a 6 år
Som gammal missbrukare förvägrades hon något så trivialt som 'Treo comp(knarkklassad)mot sina tandsmärtor,som ju alla vet hur kul det är att ha,tandläkarna på Huddinge,sa bara,ni får gå på Apoteket,vilket resulterade i en alltför stor konsumtion utav Alvedon,en medecin som innehåller så mycket parazeamol,så att den borde förbjudas,men det sitter troligen några beslutsfattare på en hög med aktier och låter den hänga med på dispence,skulle inte förvåna mig ett dugg,på den här tiden,det är ju inte så länge sen,betraktades HIV som dödlig sjukdom,vilket naturligtvis gav henne dödsångest,sömnproblem,ätstörningar,mm.
Vi hade samtal medI54:ans Psykolog på Huddinge,där hon uttryckte sin önskan att få Rohypnol och Valium, men det gick inte,det är inte välfärdssveriges policy att ge "knark" åt fd.missbrukare även om dom bara så har fjorton dar kvar i livet(det är ett lagbrott) .
Nu hade vi tur ,ty samma Psykolog hade helgmottagning på sin privatmot. och där kunde han skriva ut just den medecinen under ett års tid ,då han plötsligt avbröt,rakt av bara ,inget snack,du får gå på Huddinge för avärjning,troligtvis hade han fått nån reprimand för att han skrev ut dessa preparat,å då till en knarkare.
Hon mådde skitdåligt,och det vet ju alla,att mår man dåligt,psykist,är man motagligare för andra besvär,detta och åt hellvete för mycket Parazetzmol ledde till LEVERSVIKT,så hon kunde inte börja med bromsmedeciner,vilket i sin tur fick värdena att skjuta i höjden,gjorde henne mottagligare för andra infekttioner.
Dominoeffekt skulle man kunna säga.
Jag frågade läkaren som ville ha tillstånd till en obduktion,om det var ovanligt med folk som redan hade leverskador på I54,självklart inte,det är mer regel än undantag säger han,..
Men???hur i hellvete kan era tandläkare hänvisa till Alvedon i dom lägena,jag var inte då medfveten om hur skadlig just parazetamolen är.
Nja, ja nja hmmmm ,,??inget svar alltså.
Jag orkade inte ta tag i saken jag stod helt plötsligt ensam i hennes hyresrätt med 6 katter en hund arbetslös förvirrad,mm.i det humanistiska Konungariket och välfärdsstaten Sverige,där fd allmännyttan Stockholmshem slog ner som en hök,ut på gata,försvinn.
Där frodades ingen empati,bara skadeglädje.
Livet går vidare,saker och ting faller i glömska,men då inträffar för mig,nästa tragedi,min lillebror får prostatacancer och dom säger att den gått för långt så inget finns att göra.
Han går där med sin ångest som dom flesta gör inför döden,efter ett halvår så helt plötsligt fick dom bråttom,begriper fortfarande inte varför om det nu var så bråttom drog dom inte igång direkt utan väntar ett halvår????
Nåja nåt form utav forskning fick jag för mig att det handlade om.
Förutom att klanten till läkare stack sönder urinblåsan så att kouagulerat blod täppte till urinvägarna så han höll på att spricka och trots att dom gav honom så höga stråldosser så han fick taxiresor från Karolinska till Nynäshamn under hela behandlingen,så kunde han som gammal missbrukare inte få värkmedecin,som vi enligt lag.har rätt till.
Men patienter som inte hade den epiteten och som strålbehandlades i små doser på en pisskvart,dom fick Dolcontin,ett morfinpreparat.
Min lillebror var ingen vekling,han gnydde inte för ingenting,men när han ringer mitt i natten och vädjar om vad som helst,ty han har så ont utav behandlingen så han vågar inte ens fisa,ordna nåt åt mig grät han,vad som helst,skicka i en Taxi.
Jag gjorde naturligtvis vad jag kunde,och han klarade sig igenom en behandling som dom flesta hade avslutat för att i stället få dö.
Jag träffade honom en onsdagkväll,då han kom och gav mig en nyinköpt bok om alla världens flygplan som tack för all hjälp jag hade gett honom,nu var det bara en smärre operation som han skulle göra på fredagen,vilket han åxå gjorde,han skickades hem från Karolinska,där ska det inte ligga några patienter å jäsa över helgen.
Han var lite trött så han gick å lade sig ,jag ringde och frågade hur han mådde,hans sambo var orolig för han sov så djupt,jag trodde inte att det var nån fara, för Raffe, kunde verkligen sova,men till slut blir jag orolig åxå,så jag säger åt henne att han måste väckas till varje pris,ta kallt vatten,vad som helst men han måste upp på benen och det nu.
Kristina rusar in,..............för att få höra hans sista andetag,min lillebror som skärpt till sig bott flera år på Hanvikshemmet,nu hade han och hans sambo köpt en lägenhet han hade varit med vid utformningen ,inrett den,hade stora framtidsplaner.........han blev 49 år.
Det här kan inte vara en tillfällighet,tänker jag när jag får reda på dödorsaken,LEVERSVIKT, pga.Parazetamol,grattis Astra eller vilka det nu är som tillverkar dom.
Två nära anhöriga på kort tid,det kan inte vara en slump,utan för mitt inre ser jag en Dr,Mengle,framför mig som lägger fram sin genialiska plan för beslutsfattarna,enkelt mina herrar,ingen receptbelagd medecin till missbrukare,framförallt inte värkmedeciner.
Det är fullständigt fantastiskt,patienterna som ur en nationalekonomisk synpunkt bara är ren förlust,självmedecinerar sig och med största sannolikhet dör i LEVERSVIKT,sas. en "naturlig död".
Vem ifrågasätter det??? svar ingen.
Utom just jag.
Det är nu vi kommer till det kusliga i den här absurditeten,den blir helt plötsligt mer än djävligt realistisk.
Jag frågar en läkare om min tankegång,sitter det en Dr.Mengle uppe på medecinalstyrelsen med en sån djävusk plan? Du har så rätt,det enda som är fel i din tankegång,är att det är två Dr.Mengels,vars beslut att dra in på benz-preparat till patienter gör att 600 st begår självmord årligen i Sverige.
En av dessa herrar,vars namn jag inte kommer ihåg,.....detta lär vara dokumenterat,har ställt sig upp när han var lagom påverkad på en firmabaluns,iklädd uniform och föreställande Adolf Hitler själv med armen utsträckt mot övriga festdeltagare och sagt....OCH ATT DOM MISSBRUKARE SOM INTE ANPASSAR SIG TILL PROGRAMMET.........skall vi finna den slutgilltiga lösningen åt.
TYDLIGARE ÄN SÅ KAN DET INTE BLI
Finns det någon statestik över hur många som dör årligen utav leversvikt eller följden av,det skulle vara intressant att se om inte dom flesta tillhörde gruppen förtidspensionerade 30-50 år.
Tillsammans med dom 600 st.som då tar livet "av sig själva" naturligt.vad ska vi tro 2,eller 3 tusen in alles.
En genomsnittlig utgift för staten sparas in 100.000 X 2-3 tusen X 40-50 år med en stadig påfyllnad,det blir pengar det,plussar man dessutom på dom 20.000 varje år som direkt eller indirekt dör med hjälp utav AB Vin & Sprit,så platsar AB Sverige i samma klubb som Pol Pot Stalin Hitler Caligua Attila Jingis Khan (samt det syndikat som höll andra världskriget igång,för å få igång industrin världen runt.)
OBS:sista biten är bara en hypotes jag framlägger,det andra talar mer för sig själv.
3,14

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate