lördag, januari 12, 2008

Äntligen har KDE 4 kommit!!


I natt så kom äntligen KDE 4 vilket jag tog ner på direkten och la in på min Ubuntu 8.04!

Att köra Linux med Ubuntu är en fröjd på många sätt och nu har jag en riktig ögonfröjd plus massor med nyheter av tekniken.Ljudet funkar bättre liksom all annan hantering.visst är det så att när man får lite nytt att hålla på med så får man söka sig fram lite,en del känner man igen sedan tidigare medan annat är helt nytt.Tex en sådan detalj som när man vill ändra bilden på sin skärm,förr gick man in på systemkontrollen där allting styrdes.Nu högerklickar man på bildskärmen och vips så kan man med hjälp av en lite ruta ändra sin bild eller lägga in rullande bilder.
Att hitta sina olika ljudenheter var gjort på ett kick och där kunde man lägga dem i den ordning man själv vill ha dem.Jag har att par stora fina USB-högtalare från förr i tiden vilka har krånglat tidigare.Nu hittades de på en gång och vilket ljud jag har nu!!!Perfekt!!

Och som vanligt ,allt det här helt gratis till skillnad mot om man använder Microsofts produkter.Varför skulle jag skänka mina pengar till detta företag med de förfärligt stora vinsterna? Även om Bill Gates skänker bort massor med pengar till bra saker så vill jag kunna styra över min egen ekonomi och ge av mina pengar till det JAG bestämmer.
Tack ni alla i världen som sitter och knepar och knåpar med alla olika program till oss Linuxanvändare.Själv kan jag bara bidraga med att testa olika utsläppta program och skicka in uppgifter till teknikerna så att de ser vad som är fel o rätt

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate