lördag, december 29, 2007

Läs denna text mycket noga!!!(ssd)

space
Foto: Andreas Öberg / Photomedia
Foto: Andreas Öberg / Photomedia
Lund

Man med barnvagn påkörd i Lund
Av Annika Johansson
Först publicerad: 28 december 2007 19:04
Senast uppdaterad: 29 december 2007 14:23


En 44-årig man med barnvagn fick livshotande skador när han blev påkörd av en bil på Magistratsvägen på fredagskvällen. Hans tillstånd på lördagseftermiddagen var fortfarande mycket kritiskt. Bebisen som låg i barnvagnen klarade sig utan skador.


– Han har fått både frakturer och skall- och bukskador och tillståndet är mycket kritiskt, säger Pär Längby pressansvarig på Lunds universitetssjukhus.

Mannen korsade Magistratsvägen med sin barnvagn när han blev påkörd vid 18.45-tiden. Olyckan inträffade i höjd med mataffären Willys. Smällen var så kraftig att mannen kastades upp mot bilens vindruta som krossades.
Alldeles bredvid stod barnvagnen med det ensamma barnet – en åtta månader gammal pojke – utan en skråma.

Personalen i den första ambulansen som kom till olycksplatsen begärde förstärkning från ytterligare en ambulans, och den skadade mannen fördes med ilfart till Universitetssjukhuset i Lund.
– Han ska ha fått mycket allvarliga skador, säger Calle Persson, informatör på polisens länskommunikationscentral.

Därför skickades också en polispatrull till sjukhuset för att identifiera mannen och kontakta hans anhöriga.

Orsaken till olyckan var inte klargjord på fredagskvällen, men enligt vittnesuppgifter ska föraren ha kört väldigt fort. Polisen beslagtog olycksbilen för teknisk undersökning. Den 22-årige föraren var sent på fredagskvällen inte gripen, men är misstänkt för vårdslöshet i trafik.
På Magistratsvägen är hastigheten begränsad till 50 kilometer i timmen.


Mannen är inte gripen och med andra ord kan man aldrig få ett ordentligt prov om han var berusad eller ej. När han grips så åker han dit för grovvårdslöshet i trafik trots att den påkörde ,om han överlever , kommer att ha skador för resten av livet.
Återigen en ung man utan vett i skallen,alla undersökningar visar att det nästan är uteslutande män som ställer till sånt här.
Jag har hävdat många gånger att det finns ett genetiskt fel hos många män,de har ingen sans och förnuft.Inga spärrar alls vad det än gäller.Känslolivet är kargt och trist vilket fylls upp av våld på olika nivåer.(Film,spel,slagmål,fotbollsvåld etc)
Tyvärr har samhället inte brytt sig om det här utan allt bara får fortsätta som om inget hänt.Hur många skolor brinner under lovet i år tex? Hur många ska skjuta sig sönder och samman med dessa förhatliga raketer och smällare som säljs! Hur många ska supa sig medvetslösa på nyår? Var finns föräldrarna till dessa ofta mycket unga människor?
Deformeringen av individen måste börja någonstans i livet men när ,var och hur?

Är det otryggheten på dagis för vissa eller att många pojkar inte har en fungerande far? Eller ingen far alls?


Söndag morgon! I natt har männen roat sig landet runt!Knivskärningar från söder till norr! Att sitta o slå på tidningarna från olika delar av landet ger en entydig bild.VÅLD bland män mot män!

3 kommentarer:

david santos sa...

Nice posting, thank you,


I wish you a good end of 2007 and a good year of 2008.

Anonym sa...

Att bli övergiven som barn skapar ofta ohälsa som vuxen. Föräldrar jobbar i skift, sitter i kassan på ICA o
co de mest okristliga tider. Handeln får aldrig paus.
Många skäl till samhällets ohälsa här är ett
Tryggheten får sig en prövning när skilsmässorna ökar och föräldrarna skapar nya familjer. Många fixar det men det krävs att båda föräldrarna jobbar åt samma håll. Finns kvar i barnens närmiljö osv
Tyvärr är det inte alltid så.
De vuxna har svårt att hantera krisen med barnens bästa för ögonen
Pojkar och flickor, spelar ingen roll. Vad media sen blåser upp är det som är mest kittlande.Killarna är utåtagerande, tjejerna gör sig själva illa genom att skära sig , inte äta osv.
Dyster framtid och man inte tar i problemet konstruktivt.

Vi måste alla ta vårt ansvar !
Gott nytt år!

hogrelius sa...

Kloka ord här ovan! Gott Nytt År för alla barnen i vår värld!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate