lördag, november 17, 2007

Kent spelade idag !

Fullt på Globens Annex och Kents tredje spelning här i stan.Återstår en spelning till innan de åker till annan ort.
Så mäktigt ljud som de har nu har de aldrig någonsin haft förut.Kändes bra med den förstärkning de hade med två killar till.
Ljusspelet var som vanligt mycket läckert.Att se Jocke o de andra i alla möjliga färger är underbart.Jocke rör sig över scenen som få andra klarar av.

Idag var det inte så mycket fjuttisar som det brukar vara,åldern på åhörarna är i stigande.Bra!

Det finns ingen nu levande grupp som låter som Kent,de är unika! Många har börjat förstå detta och det har bla synts på alla de stora tidningarnas kultursidor.Helsidor både i DN och Svd!

Men det är klart,alla dessa människor som varken har en tidning eller någonsin läser en kultursida vet inte vad det rör sig om,de kanske åtminstone ser att Kent låg etta på topplistorna återigen. Men att försöka att lyssna ,nej ,inte en chans.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vänta nu... Skälet till att det inte var så mkt fjuttisar "som det brukar" är väl ändå att vi som dyrkat kent sen 1995 har gått och blivit 25, 26, 27...?!

hogrelius sa...

Numera råder förbud för besökare under 13 år pga av "hörselbestämelser"!Det märks direkt!
Sedan vet jag ej om Kent attraherar tonåringar på samma sätt längre som på 90-talet.Deprimerad ungdom (DU) drogs till Kent de första åren och det var de som anklagade Kent för att svika senare under deras karriär.(Ungefär som Bib Dylans fans kallade honom förädare när han ändrade stil!)

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate