torsdag, november 15, 2007

Kalle Larsson VP



På morgonen så råkade jag lyssna på en debatt mellan Kalle Larsson (VP) och Nyamko Sabuni (FP).

Frågan de behandlade var den sk anhörig-invandringen dvs rätten att ta hit släktingar när man själv har fått uppehållstillstånd.Ett nytt förslag är på gång att man inte ska få ta hit släktingar om man inte har fått bostad och arbete.
Man ska alltså kunna försörja dem själv istället för att skattebetalarna ska stå för denna försörjning.
Kalle Larsson vill att alla ska kunna ta hit de släktingar man själv önskar att få hit såsom det har varit i många år.Jag minns när jag bodde i Rosengård i Malmö där man hade grannar som tog hit hela släkten med alla gamla i spetsen.Blev hembjuden till en familj där bla gamla farmor stod för matlagningen.Hon kunde inte själv gå till affären eftersom hon inte kunde ett enda ord svenska.Befann sig i frivillig arrest på något sätt.Frågade sonen i huset hur länge mamma hade varit i Sverige.Tjugofyra år blev svaret.För ett tag sedan intervjuade tv två kvinnor just nere i Rosengård(var annars) ,de hade bott många år i Sverige(ca 10 år) kunde inte vårt språk alls!
Såna här exempel finns att få från alla de täta stadsdelar som finns runt om i vårt land (ghetton säger en del).
Följden av den politik som har förts av bla Kalles parti ,Vänsterpartiet, är ett utanförskap som föder isolering,kriminalitet,extrema rörelser m.m. Denna politik göder rörelser av typ SD ND mfl organisationer,alltså förra regeringen hjälpte extrema rörelser att få luft under vingarna!

När ministern Sabuni försökte komma till tals med Kalle så var det som att tala med en sten.Kommunisten Larsson svarade inte på frågan om det är rätt att flera familjer tränger ihop sig i en tvåa med ett uselt liv för de barn som tvingas att bo så!Malmö har inte möjligheter att ta emot fler och Sverige tar emot mest flyktingar i hela Europa för närvarande från tex Irak och då faller det på sin orimlighet att vi ska kunna ta emot alla deras släktingar också.
Naturligtvis kostar varenda indiv som kommer hit en massa pengar som måste tas någonstans från och jag som lågpenningpensionär är inte beredd att fortsätta den politik som den gamla regeringen förde och jag hälsar de nya direktiven med glädje.
Det är nästan lustigt att höra fd flyktingen Sabuni behöva försöka tala förstånd med den svennefödde Larsson.

Nå Kalle Larsson,du får väl söka sanningen hos dina lärofäder,Marx,Engels,Lenin och Stalin!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate