onsdag, oktober 03, 2007

Lögnens värld!




Mannen här till vänster är Olof Palme fd statsminister m.m.Ovanför finns en bild på nuvarande utrikesministern Carl Bild fd statsminister m.m.
Längst till höger ytterligare en fd minister ,Lennart Geijer vilken var justitieminister under Palme.

Häromdagen sände tv 1 en timmes program om journalisten Peter Bratt vilken blev berömd för sin del i avslöjandet av den sk IB affären.Han blev dömd till ett års fängelse för spioneri liksom kollegan Jan Gulliou! Socialdemokratin blev genom denna affär avslöjad som ett spionparti där man värvade folk inom den fackliga rörelsen att spionera på sina arbetskamrater . Delar av detta har skildrats av Peter Birro i filmerna "upp till kamp" vilka nyligen har sänts på tv.(Sjukhusspionen i Göteborg)

När Peter Bratt återvände till sitt arbete som journalist på DN så kunde han efter mycket om och men publicera uppgifter om Lennart Geijer och hans affärer med en kvinna som var hora! De som har sett filmen vet hur Palme och andra gick ut och totalljög och kastade skit på Peter Bratt och fick DN att backa och ta avstånd från sin egen juornalist.De bad om ursäkt trots att de visste att materialet höll hela vägen.De vek sig för övermakten och böjde sig för Palme och sossarna och där befinner de sig tyvärr fortfarande.
Leif CW Persson framträdde och kunde berätta att han hade varit rikspolischefens högra hand samt läst rapporten om Geijer vilken SÄPO hade skickat till både polis och Palme.Persson kunde bekräfta att Bratt hade i huvudsak rätt i denna affär. Palme och de andra framstår som lögnare!
I kvällen Uppdrag granskning så togs affären om de sk Sovjetiska ubåtarna upp.
Ju mer jag såg ju mer förstår man ett visst mönster i alla vändningar under dessa år.Bild ljuger,Palme ljög likaså högsta militärledningen.Bevis som hade kunnat kasta ljus över det hela försvann,sidor ur viktiga rapporter är utrivna från dagrapporterna.
Uppdrag granskning hade vänt sig till olika experter utomlands vilka hade en helt annan mening än de lögner som framfördes i Sverige bla av Palme.
En av de främsta inom marinen sa att om de här uppgifterna stämmer och håller så rasar hela hans värlsbild "alla har ljugit mig rakt upp i ansiktet"!
Flera av de inblandade bla Carl Bild vill ej ställa upp och svara på div . ytterst svåra frågor. Bandet med ljudet från den sk ubåten har man låst in och vägrar att släppa så att nutida experter kan lyssna på detta. Nu hade man ett band med ett kort stycke och de experter som har lyssnat på det säger att troligtvis är det ej en Sovjetisk ubåt, snarare en Nato-ubåt.

Varför inte släppa detta hemlighetstämplade band och få detta ur världen en gång för alla.

Inom ett par dagars mellanrum så har SVT fällt två tunga bomber mot lögnens herrar. Tvåav dem är döda men en lever och borde kunna svara för sig,det är mer än anmärkningsvärt att Carl Bild håller sig undan ! Så brukar det vara när man inte har rent mjöl i påsen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate