torsdag, oktober 25, 2007

ATT VARA TROVÄRDIG!

En förälder kan inte sitta vid sitt bord med en flaska sprit framför sig och samtidigt förmana sina barn att aldrig dricka.
En individ vilken åker land o rike runt för att agitera mot bilismen kan omöjligt köra bil till sina möten .
Samma sak om man anser att Microsoft är ett företag som lurar skjortan av människorna då kan man omöjligt bli trodd som motståndare till denna affärside om man själv använder deras system och göder dem med massor med pengar.
Det är nästan patetiskt att se folk hylla Bill o hans fru för deras stora välvilja att skänka pengar till välgörande ändamål.Det är ju för fasiken övervinsterna som de har klått folk på liksom kommuner och staten.I Frankrike håller man på att gå över till fri programvara och de har redan sparat många miljarder kronor åt skattebetalarna.När ska Svenska politiker bli så kloka att de inser att det finns massor med pengar att vinna på att bojkotta Microsoft?
Pengar som kunde gå till att öppna ungdomsgårdar så att våra barn inte springer ute och hittar på en massa elände.Sjukvården kunde få mer pengar på detta sätt också,betänk att ett enda Officeprogram från Bill kostar tusentals kronor !
Finns motsvarande utmärkta program gratis.(Open Office)

Det finns ett ord i språken världen över och det är ordet konsekvent.
Dessutom finns ordet NEJ!
Om fler började tänka i dessa banor så skulle livet på jorden vara bättre.
Är glad över att M-ledaren idag angrep USa och Kina för att vara de största miljöbovarna i världen!SÅ SKA DET LÅTA!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate