lördag, juni 09, 2007

Unga kvinnor och blattar!

Känns det provocerande att läsa detta? Jag fick tanken ikväll när jag tvingdes att stå på T-centralen i kväll och vänta på tåg.Hörde redan innan jag gick ner på perrongen väldiga vrål av ungdomar.När jag kom ner så får jag se fullt med unga tjejer skrika och vara fulla som bara den.De skrek ikapp med en massa killar från olika sk invandrargrupper.Alla hade de tagit "studenten"!
Unga kvinnor har under den senaste 25 årsperioden lagt sig till med de sämsta sidorna från männens värld.Rökning,supandet,svärandet m.m.
Vad jag såg ikväll var att andra generationens invandrare också hade lagt sig till med Svenska vanor.Supandet,svärandet,vrålandet m.m.
Arabiska killar som är stupfulla det trodde jag inte att jag skulle få se.
Detta firande av något så meningslöst som "studenten" har verkligen urartat de senaste åren. Hur många föräldrar ,politiker,lärare osv går ut en fredagkväll och ser detta ömkliga spektakel? Vad säger och tycker muslimska föräldrar när deras tonåringar kommer hem fulla? Det måste vara förfärligt att uppleva för dem.

Varför skriker och vrålar alla dessa ungdomar så förfärligt? Om dom åtminstone sjöng sånger vilka handlade om tex studenten men ack nej de låter som de värsta fotbollshuliganer när de drar fram.

Jag som nykter alkoholist känner sånt obehag över att se dessa scener bland dessa unga individer. Nästan rädd där jag sitter i tunnelbanan och blir totalt utlämnad till dessa hopar.
När jag under många år åkte tunnelbana i Berlin så kände jag sådan trygghet för där gick polisen med hund genom vagnarna för jämnan.Såg en gång en hop med nynassar som kom till perrongen på Bahnhof Zoo men uj så fort de blev omringade av ett fyrtiotal grönklädda poliser som resulut körde in dem i vagnarna för frakt ut till den förort de kom från.De skötte detta så smidigt och jag anser att vi som åker tunnelbana inte ska någonsin behöva bli utsatt för detta gatlopp som det är frågan om idag.Detta fjäskande för ungdomar står mig upp i halsen, det är bara en björntjänst att låta dem hållas!

1 kommentar:

Robin H sa...

Oj, här såg det annorlunda ut! Snyggt och ett intressant inlägg också! "Grattis, nu är ni arbetslösa!" He he.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate