onsdag, juni 20, 2007

LÄKARE UTAN GRÄNSER


Det finns få organisationer vilka jag både högaktar och litar på så mycket som på Läkare utan gränser!De utför ett arbete med sitt eget liv som insats för att hjälpa andra.Namnet säger att de verkar utan att bry sig om gränser,det betyder att de går in i alla länder så långt det är möjligt.Nu tror en del att det bara är en organisation för läkare men så är det ej.Massor med sjuksköterskor och individer med transportkunskaper finns i organisationen.
Träffade dessa två unga killar på plattan idag och de utför också ett viktigt arbete.De försöker att värva folk villiga att ställa upp och betala en summa pengar varje månad per autogiro.Ingen organisation klarar sig utan stöd av oss medborgare.Alla kan avstå en viss summa varje månad allt annat är skitsnack.

Gå till läkare utan gränsers hemsida och anmäl ditt intresse att stödja denna viktiga sak!
Klicka på länken härunder!

Läkare utan gränser

3 kommentarer:

hpy sa...

Jag har en gang traffat en fransk lakare som borjade som lakare utan granser i Afrika innan han oppnade sin praktik i Paris.

SusuPetal sa...

Ha det en skön midsommar, Bosse!

hogrelius sa...

Såg i tidningen att en av de som nu ingår i Frakrikes nya regering är just den läkaren som bildade "Läkare utan gränser"!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate