torsdag, april 26, 2007

Öppet brev till Mikael Wiehe


Den här mannen heter Jorge Perez. När han var lite över 20 år så slet han till sig en mikrofon på en konsert och framförde sina åsikter.

Tänk dig tanken att du under en konsert tex på Nalen skulle råka ut för samma sak.En ung man skulle rycka åt sig din mick och hålla ett brandtal mot Reinfelt. Polisen skulle anlända och du Mikael skulle senare tvingas att vittna mot honom i en domstol som dömer honom till 20 års fängelse!

Han har suttit 17 år i fängelse och blev benådad för ett par dagar sedan,de har tagit hans ungdom från honom för i våra ögon en skitsak.

Sådana straff avslöjar alltid en regims rätta ansikte! I alla tider så har orättmätiga herrar alltid använt sådana metoder för att tysta kritik.Historien visar oss att de också faller omkull som korthus.

Det är mänskligt att ha fel men det är direkt ohederligt att inte kunna ta till sig fakta.Björn Afzelius skrev hyllningssånger till Cuba men tog själv avstånd från dessa när han fick fakta framför sina ögon.Han började hjälpa disidenterna istället,han var en man med resning.

Att du Mikael Wiehe forsätter att försvara en dålig sak är trist.Du kommer med lite halvhjärtad kritik men i sak så står du på Stalinisternas sida vad gäller denne ruttna regim som Fidel Castro leder.

Jag vill ge dig en uppgift att ta reda på du som har vänskapliga kontakter med regimen: hur många sattes i läger av de homosexuella vilka fanns på Cuba under 60-talet? Hur många dog i dessa ks-läger?

Vänliga hälsningar Bo Högrelius



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate