torsdag, mars 29, 2007

Godsägaren på stjärten!

Jaha!Så har Persson hållit upp sitt finger i luften igen och känt efter åt vilket håll vinden blåser.Nu börjar han att slå mot Svt och de program han har medverkat i.Vinklade ,säger han!
Jösses, han har vinklat själv så det räcker.Alla påhopp mot andra som han har levererat hela tiden.Henrik Brors på Dagens Nyheter skulle nästan kunna åtala honom för ärekränkning efter Perssons sågning av honom som både människa och journalist.
Att vara ledande politiker och landets fd statsminister borde avhålla honom överhuvudtaget från dessa gemena personangrepp.
Säger återigen att det säger mer om den socialdemokrati som har låtit välja honom år ut och år in än om personen Persson!
Han hörde hemma i Katrineholm och borde ha fått stanna kvar där!

PSPS

"Persson tjänade på att inte skilja sig"

"Göran Persson kunde kvittera ut drygt en kvarts miljon kronor genom att inte tidigare skilja sig från sin dåvarande hustru Annika Barthine", hävdade TV4:s Nyheterna på onsdagskvällen.
Bloggat om artikeln

Bloggar på nätet som länkar till denna artikel.

Persson är otydlig
Persson bidragsfuskaren
Ibland är saker bara
Pengarna, totalt 264.000 kronor, skulle den förre statsministern ha fått i form av en så kallad avlöningsförstärkning, som statsråd som är folkbokföringsförda på en annan ort än Stockholm har rätt till.

Utåt sade Göran Persson att han inte redan tidigare skiljde sig från hustrun Annika Barthine för att inte skada partiet.

I den tredje delen av SVT:s dokumentär "ordförande Persson" som visades nyligen behandlades Göran Perssons havererade äktenskap med hustrun Annika. Han skulle ha skilt sig redan 1997, sade han, men han var rädd för att publiciteten skulle skada partiet och regeringen.

Bidraget för dubbelt boende är på 4 400 kronor i månaden, och det blir efter tolv månader om året, i fem år, 264.000 kronor, konstaterar TV4:s Nyheterna.
Gunnar Sörbring

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate