tisdag, november 28, 2006

OBS Detta är en test!

Jag har alltså Ubuntu-Linux på min dator som OP-system! Har vänt Microsoft ryggen nu när de lanserar sitt nya system VISTA!
Har i princip inget emot detta sk Vista ,det är det bästa de någonsin har yxat till där borta på sin fabrik.Har ju testkört det så jag vet ju.
Varför har jag då vänt ryggen åt dem ?
Jo,de har tillverkat ett nytt sk bootsystem dvs. ett inloggningssystem som omöjliggör att man har någon form av annat OP-system på sin dator paralellt med deras VISTA.Trist men sant!
Nu bygger de ut sitt monopol under hänvisning till säkerheten!Tänk att ta till så lumpna metoder,de känner hur Linux flåsar dem i nacken och försöker stämma i bäcken . Alla kanske inte reagerar som jag som totalt slutar att använda Windows-Microsoft.
Jag skrev till dem och frågade om detta problem men fick bara ett minst sagt svulstigt svar där de hänvisar till säkerheten,de anser att man inte ska ha två olika system sida vid sida. Nej, då får det bli UBUNTU!!
Gör en sökning på ordet UBUNTU och läs på de sidor som finns!
Allt är gratis.Nu provade jag och ta ner ett scannerprogram till min HP och resultatet ser ni på bilden.
Open Office finns med i Ubuntu från början utan minsta kostnad.vad tar microsoft för sitt Officeprogram? Ta reda på det och kom tillbaka till mig och debattera om varför kommuner och landsting i vårt land slösar bort skattemiljoner varje år och gynnar enbart Bill Gates och hans Microsoftbolag?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate