måndag, november 06, 2006

24 år sedan!

Om några minuter så är det precis 24 år sedan min yngsta dotter föddes.Närmare bestämt två minuter i tolv,det blev lite extra bråttom för hon var ju framräknad till den 6 nov.Det var ju så nära att det blev "fel" datum men med lite extra stånk så gick det ju vägen.Hon vägde hela 4.5 kilo så det var ju inte någon liten baby jag fick ta i min famn efter en stund för att bada !Jag tittade på henne och hon kollade mig verkligen med öppna vakna ögon.Hon hade en speciell glimt i sina ögon när hon följde mig med blicken. Alla på den tiden sa att barn i det närmaste inte såg något.Trams! Hon såg mig hur bra som helst och reagerade dessutom.Helt lugn där i badet medan jag tvättade henne jag talade med henne och hälsade henne välkommen !
Det var ett fantastiskt moment som jag aldrig glömmer!Nu ska Anna själv ha en baby till sommaren och jag tycker att det ska bli så roligt o spännande.Ett mycket välkommet barn!Det är så jag nästan skulle vilja vara med!!

2 kommentarer:

hpy sa...

Klicka pa klockan sa kommer du till en sajt dar det finns manga sadana i olika farger och format.
Och valkommen tillbaka fran Gotland. Sov gott!

Anna Högrelius sa...

Haha, du kanske kommer behöva finnas på sjukhuset om Robin svimmar i förlossningssalen! Hoppas bara att jag slipper trycka ut en baby på 4,5 kg. Det vill jag helst slippa!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate