lördag, oktober 07, 2006

Man kan inte ha en minister med hästsvans!

Tidningen Expressen basunerar ut denna sk nyhet."Folket har talat" säger dom.Släpper fram en "käring" som säger så .Så skapar en tidning rubriker omkring ingenting.För det är ju en ingentingfråga,hur vår finansminister har sitt hår !En typisk nonsensfråga att blåsa upp.Typiskt är ju också att en pensionär ställer upp med såna löjliga uttalanden i denna värld där det händer så mycket annat av vikt. Det är genant att en så stor tidning inte kan förmedla bättre sk nyheter.Kollade AB också och det är ju förfärligt att man kan offra så mycket utrymme för en komplett ointressant tävling som Idol .Lade mig vinn om att försöka lyssna på detta program igår men allting är ju så uselt .Dåliga artister, ja de är ju amatörer och Svenska folket har ju en förkärlek för dåliga amatörer och sånt känner hyenorna på kvällstidningarna av och skriver massor för att sälja lösnummer!

Nollan Göran Persson går ut och säger nu att den nya regeringen är en enpartiregering bestående av moderater!! Nog för att jag visste att han är en dålig förlorare men att han dessutom är blind det visste jag inte.Såvitt jag kan se så är det 11 ministrar från andra partier i denna Alliansregering. Hur många ministrar hade Göran Persson från MP och V? Ingen!

Maria Wetterstrand säger att :"M- de har politiken i ett järngrepp"! Ohly säger att"det är en fullständigt antifeministisk politik osv!" Under tiden de har suttit och hjälpt sossarna så har inte kvinnorna i vårt land kommit ett uns närmare jämlikhet i tex lönerna,tvärtom så har klyftorna ökat! Det är ju närmast larvigt att första dagen gå ut och döma ut en ny regering på detta sätt,hade det gått fyra år så hade det kanske varit läge att uttala sig.Låt regeringen åtminstone få visa vad de går för först, tänk om de nu mot all förmodan kan sätta Sveriges arbetslösa i arbete till skillnad mot vad Göran Persson lyckades med.
Politiken har för vissa blivit som de kvällstidningar och dåliga program som visas på tv, ytligt pladder utan innehåll!

1 kommentar:

hpy sa...

Hur gar det om ministern har flator?

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate