onsdag, september 20, 2006

Uppdrag granskning igen!


Apatiska barn handlade programmet om igår och framförallt om den statliga utredningen som regeringen satte igång.
Statliga utredningar brukar ju vara seriösa men det som tonade fram var ju en styrd utredning där man tog till lögner,förvanskningar av andras uttalanden m.m.
Två uttalade rasister hade fått inflytande över vissa delar av utredningen,bägge två stoltserade över sina åsikter och den ena hade varit medlem i både Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna.Han stod deras åsikter nära idag också ,sa han!
Läkare framträdde som hade medverkat till att misstänkliggöra de aptiska barnen med föräldrar och tvingades inför kameran erkänna att de inte ens hade undersökt något barn!!
Det mest skrämmande var ändå när miljöpartiets Gustav Fridolin berättade om sina förhandlingar med regeringen om den tänkta amnestilagen.Göran Persson var den som fanns med hela tiden i bakgrunden som en skugga,han hade total kontroll över dessa förhandlingar.Det var Göran Persson som ringde Fridolin när han tillslut i sista sekunden vek sig och gick med på en kompromiss.
Flera personer på höga poster samt utredningens ordförande förde kampanj för att ställa flyktingbarnen och föräldrar i dålig dager med hjälp att halvsanningar och rena lögner.
Tänk efter en gång till:Göran Persson fanns med som en grå skugga bakom allt det här.
Jag fick en unken känsla i mig och kom att tänka på Sovjetunionen och alla dessa medgörliga läkare och byråkrater som ställde upp för att vara "ledaren" till behag.

Det är såna här saker som får mig att tycka det är bra att Persson har fått gå och med honom följer det med en massa av dessa medgörliga byråkrater .( Vi lydde följde order!)

En parantes:snart kanske vi kan köpa alvedon på Konsum!

2 kommentarer:

hpy sa...

Hur klarar du dig med din beta-version. Sedan du har den ser dina a,a och o-vokaler (de med prickarna) mycket konstiga ut i min blogg.
Vilken at skillnaden i ovrigt? Ar det nagot att ga over till?
FrAY#gar HPY?

hogrelius sa...

När jag kollar så ser det helt ok ut på min webläsare?Har ej heller hört något från andra!Mmmm konstigt!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate