söndag, september 17, 2006

Persson avgår!!!

Nu får vi äntligen en ny regering och Göran Persson avgår , även som partiledare för SAP. Nu kan han bli godsägare på heltid och förvalta sina miljoner.
Det mest skrämmande ikväll var när jag började kolla siffrorna från kommunvalet i södra Sverige.
Landskrona redovisar över 20 % övriga partier och höga siffror ser man överallt därnere och bland övriga finns SD plus nynazister
Vad är det fel i Skåne kan man fråga sig? Jag har bott där och har ju sett hur motsättningarna stiger mellan de olika folkgrupperna.En felaktig politik av sossarna vad gäller invandringen och bosättningspolitiken leder fram till såna här valresultat.
Nu får vi hoppas att under de fyra år Alliansen sitter och regerar att man också lyckats bedriva en politik som förändrar Svrige!

Göran Johansson i Göteborg (komunalråd S) är den politiker inom S som öppet har kritiserat Göran Persson. I Göteborg till skillnad mot Stockholm gick S framåt! En helt annan sorts socialdemokrati på västkusten som lyssnar på vanligt folk, det lönar sig!

Nytt från SDS angående valet i Skåne:

space
space
Valet i Omkretsen

Sverigedemokraterna starkt framåt i Skåne
Av Björn Sjö, Daniel Rydén, Erik Magnusson, Olle Lönnaeus, Staffan Håkansson, Göran A Nilsson, Tommy Lindstedt
Senast uppdaterad 18 september 2006 01:26

Sverigedemokraterna vann i lokalvalet mandat i minst ett 50-tal kommuner, varav hälften i Skåne. Partiet mer än fördubblade sina röstetal i kommuner som Eslöv, Helsingborg, Landskrona, Svedala och Trelleborg.
– Sverigedemokraternas frammarsch innebär att rasismen har fått fäste. Att styra med sverigedemorkaterna är uteslutet för vår del, säger Anders Karlsson, riksdagsman och ordförande i arbetarekommunen i Landskrona.

Läs/Se mer
Sverigedemokraterna kom i riksvalet långt under riksdagens fyraprocentsspärr. Men i Skåne gjorde partiet ett mycket starkt kommunval. I Landskrona röstade var femte väljare på partiet. I en lång rad andra skånska kommuner mer än fördubblade de sina röstetal och sin närvaro i kommunfullmäktige.

I Malmö fick sverigedemokraterna 7,5 procent, en ökning med 3,8 procent. Det innebär att partiet får 5 mandat i kommunfullmäktige.

"På Sverigedemokraternas valvaka på pizzerian Västra Fäladen i Landskrona jublades det under söndagskvällen.
– Vår framgång beror på att folk har tröttnat på att det är så många invandrare i den här stan. Fortsätter vi ta in så här många invandrare så kommer stan gå under, säger ordföranden Thord Lindblom till Sydsvenskan.
Sd kommer troligen att få mist tio mandat. Det är mer än dubbelt så många som vid valet 2002. Enligt Thord Lindblom har man inga problem med att fylla platserna.
– Vi är öppna för inviter från alla håll men med det här resultatet kommer vi in kommunens nämnder och kommunstyrelsen automatiskt, säger Lindblom."


Att läget har blivit så här kan bara en felaktig invandrarpolitik lastas för,Perssons politik!

Sverigedemokraterna är det fjärde största partiet i Malmö och kommer att sitta med i kommunstyrelsen nästa mandatperiod. Partiet tar samtidigt över vänsterpartiets kommunalrådspost.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate