onsdag, september 27, 2006

Kvinnomisshandel


Idag så står det en skrämmande artikel i AB! http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,894340,00.html
Jag har många gånger tidigare skrivit om mäns våld mot kvinnor men det här är nog bland det värsta man kan tänka sig. Ofta har jag fått mothugg från kvinnor av någon anledning,män säger ingenting. Kvinnorna säger ibland att de kvinnor som råkar ut för männens våld ofta har egen skuld i det. Så kan man aldrig resonera,det är alltid fel i vilket sammanhang som helst att slå någon. Däremot kan man ju alltid ta sig en funderare varför en del kvinnor dras till en sorts män som är våldsamma. Man lämnar en man för att han har slagit och söker sig till en ny som är likadan. Ungefär som alkoholisthustrun som efter många år lämnar sin nersupna man för att strax därefter flytta ihop med en ny man som också missbrukar !
Någonstans i vissa mäns värld så är inte kvinnor värda någonting utan de har ett förakt inom sig som kommer fram när hämmningarna släpper pga av droger eller ilska. Det börjar ju ofta med glåpord för att efter ett tag öka till knuffar och rena slag. Sen är cirkusen igång.Mannen lovar bot och bättring och den stackars kvinnan suger i sig detta för att kanske veckan efter åter få ta emot glåpord eller slag.
Kvinnor skulle behöva utbildas ,kanske redan i skolan, att lära sig känna igen denna människotyp av våldsam man så att de inte faller i fällan. En klok kvinna lämnar en sån man efter första hotet eller smällen!Tyvärr uppvisar all statestik i världen att kvinnor stannar kvar i såna destruktiva förhållanden alldeles för länge och ofta går det ut över barnen som inte har bett om att hamna i ett sådant liv.


Se på kvinnan här under,hennes kille hällde alltså bensin över henne och hennes barn!Tolv års fängelse dömdes han till ,kommer ut kanske efter åtta år!Ibland borde nog en del män aldrig mer släppas ut!









1 kommentar:

hpy sa...

Det har du alldeles ratt i. Brannas borde han varje dag under resten av sitt liv.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate