fredag, augusti 18, 2006

Perssons löften!

Idag gick Göran Persson ut med sitt valfläsk men det var inte rimmat utan det var härsket! Luktar lång väg väldigt illa!
Att tex. gå ut och lova att höja ersättningen till de som har akassa utan ett ljud om nya jobb är ju en förfärligt cynisk inställning.Har socialdemokratin totalt tappat alla tankar om att åter sätta folk i arbete? Troligtvis vill de inte sitta kvar i kanslihuset eftersom de serverar denna sura stek,Alliansen får ju rätt i allt de säger om denna sk Arbetarrörelse, bidragspartiet kan de ju helt rätt kalla sossarna!
Även om jag vore sosse så skulle jag rösta bort Persson och Co!
De säger ibland med sina bannbuller från regeringen att Alliansen är splittrad men HerreGud , de ska väl inte snacka om splittring.Lyssna på vad kommunisten Ohly säger i sina valtal!
Han går i ord mot allt som sossarna säger i en mängd frågor inte minst i utrikespolitiken. Varför sägs för övrigt inget om vår EU-politik?
Att läget i vårt land är som om vi levde långt utanför Europa är ju
också regeringen Perssons fel.De vet inte vilket ben de ska stå på och vågar inte bekämpa den fega och strutsliknande hållning vi har till VÅRT EUROPA ! Vi är ju en del av Europa och ska närma oss våra broderfolk ,inte avskärma oss. Detta leder ju sedan i sin tur till Internationalism ,man måste börja i rätt ände!
Arbete åt alla har alltid varit en av arbetarrörelsens viktigaste paroller,hur många gånger jag har gått bakom den parollen vet jag ej men ett faktum är att i alla de demonstrationer jag har gått i på 1 maj så har den parollen funnits med!
Tänk att det är det forna högerpartiet som har återupptagit denna paroll som sin!

3 kommentarer:

hpy sa...

Det ar lika har. Vara socialister delar ut det vi inte har, men det ar antagligen bara for att det finns sa manga som vill ha och darfor kommer att rosta pa dem. Den viktiga fragan for politiker ar : Hur skall jag fa de flesta att rosta pa mig?

hogrelius sa...

Valtider är tröttsamma evenemang, egentligen skulle man i tid lägga sin röst sedan resa till främmande land.Kanske Frankrike där jag inte förstår ett jota och på det sättet slippa alltsammans.Har du inget litet pörte att hyra ut under två veckor eller så?

hpy sa...

Tyvarr har jag inget porte, men kanner sadana som hyr ut rum eller sma hus pa landet. Valkommen.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate