måndag, maj 01, 2006

Kejsarens nya kläder!

Det är konstigt det här med människokroppen, det behövs bara ett par vredgade ord ibland för att sätta igång en process i kroppen som leder till "ont i hjärtat"!
Dåliga tankar som börjar på att rulla fram och åter. I natt när jag sov i min dotters lägenhet så vaknade jag efter en timmas sömn och sen började tankarna rulla på som ett grussked.
Sa åt mig själv , stopp nu Bosse inte mer negativa tankar utan fram med det ljusa i ditt liv som ändå finns.
Det tog flera timmar innan jag kom till ro i ett par timmar till ,sedan var det dags att stiga upp och gå till tåget. Trodde att jag skulle hitta en affär eller ett fik så att jag fick i mig något men ack nej, jag var ju i "en död stad" vid namn Eskilstuna. På tåget fanns ju inget heller nuförtiden,det heter ju att samhället har blivit bättre men det är skitprat.När jag var ung så fanns det alltid fika o mackor på tåget och fik öppna redan på morgonen.
Suck ja, nu fick jag vänta tills jag kom till Stockholms central! Inte bra när man har diabetes!
G ringde idag o berättade att hon hade måst börja med insulin nu och det var tråkigt att höra.Livet är mycket svårare med denna sjukdom och ens humör kan bli jättekonstigt. Jag har nog haft krångel med sockret i rätt så många år har jag kommit underfund med.Såna humörsvängningar som jag har haft och ingen har förstått det hela.
Numera svänger det ruskigt mycket då o då trots att jag verkligen försöker att sköta mig.
Slutligen vill jag påstå att de som gör ont och har gjort ont i sina liv ofta får ett helvete när de blir gamla och ångern infinner sig. Nu har det förstås alltid funnits individer som alltid bara trampar vidare i sina liv och glömmer bort vad de har gjort tidigare, ni vet det där om gåsen o vattnet! Jag tror ändå att verkligheten kommer ikapp ,man kan inte bara byta kostymen men inte innehållet och tro att allt är bara bra.Det är ju samma människa fortfarande inombords som förvisso kanske har ny färg på kläderna och bedårar sin omgivning. Fyller sitt liv med annat innehåll tills det är TRIST,TRIST och åter TRIST!
Vad gör man då? Nya kläder eller kanske kejsarens nya kläder??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate