tisdag, april 18, 2006

På min bildsida så har jag ett kohuvud som sitter på en krok,bilden är tagen i Tunisien på en semester. Bilden visar verkligheten ! Varken mer eller mindre, värre har jag ju sett i andra länder- Även i Sverige om man inte väljer att blunda förstås. Vi äter djur allra helst ungdomen med sitt smaskande av hamburgare. Malda kokadaver.
Lik! Men att sätta ut en bild av huvudet på ett slaktat djur det väcker sedan två år tillbaka rektioner från framförallt tjejer i åldern 14-17!
Kommer att tänka på den gamla historien om grabben som åt fiskpinnar och trodde att det inte var fisk utan något som fabriken tillverkade!
Minns också när jag arbetade på en sk boendegrupp för pensionärer nere i Malmö, mina arbetskamrater var bara ungdomar . I vårt arbete ingick det att laga mat och vi fick skifta om varje vecka och stå för inköp och matlagning.Kul jobb faktiskt!
De andra köpte en massa vansinniga halvfabrikat för dyra pengar medan jag som var gammal van kock naturligtvis köpte bara fina råvaror. Skulle vi ha tex strömmning till mat så köpte jag orensad sådan eftersom den var mycket billigare än rensad.
Sagt o gjort, satte igång att rensa och då kommer en ung tjej in till köket för att se vad jag skulle ha för mat. Får syn på mig och kollar på renset och vad jag gör , tjaa vad tror ni hon gör?
Hon hulkar o springer ut o kräker!!
Fantastiskt att man kan undgå det verkliga livet, hon talade om att hon ALDRIG hade sett någon rensa fisk.
Då skulle hon sett hur man gör när man tar ur en fågel!
Är det denna sjuka många lider av idag eftersom de inte ens klarar av att se en bild ur verkligheten och hur de gör i andra länder. Vill man trolla bort den värld vi befinner oss i?
Är det en av grunderna till varför så många unga mår så dåligt idag? Har de invaggats i en falsk värld av sina föräldrar för att sedan när de upptäcker hur världen är då må dåligt!
Det talas om "curlingföräldrar" alltså sådana som gör allt för sina barn,skjutsar dem ,ger dem allt de pekar på,de behöver aldrig göra något hemma osv.
Barnen till dessa föräldrar får många svårigheter ute i livet allra helst om de gifter sig med någon likasinnad!Ska inte gå in på denna fråga för det behövs en hel avhandling för detta onda!
Sen kan man ju stilla undra varför en del unga mer bryr sig om djur än människor.Aldrig att jag ser eller hör ett ljud om alla som bombas eller sprängs i luften från dessa djurvänliga människor!
PS Jag äter kött och jag använder läder!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate