lördag, mars 18, 2006

Våldet i världen!

Varje dag pumpar media ut bilder o berättelser från kriget i Irak ,det ena hemskare än det andra. Hur är alla dessa MÄN funtade som kan utföra allt detta bestialiska?
Innan USA invaderade Irak så pågick det samma hemska saker men ofta fick vi inte reda på det för Saddam täppte till nyhetsflödet. Igår var det 18 år sedan Saddam dödade ca 5000 människor med gas,då kom det ut men ingen gjorde något då!
Tillvaron för de som bor i Irak är ju fullständigt omöjlig att klara av men de måste ändå göra allt för att överleva!
Kampen om oljan är hård från alla sidor för det är ju detta det handlar om ytterst .
Nu framställs det ofta som konflikter mellan olika religioner men det är ju bara ett flugpapper som man använder för att lura godtrogna.
Pengar o åter pengar som i alla krig!
USA är där för att säkra oljan för sitt eget bruk.De vill fortsätta att kunna köra sina bilar med billig bensin.
Kollar man upp USA:s alla krig hundra år tillbaka så är de flesta krigen bara ett sätt att säkra råvarutillgångar av olika slag.
Våldet i Iran i början av femtiotalet där sk kommunsiter gick ut och härjade har ju nu punkterats av självaste CIA som har givit ut en sk vitbok.De betalade i rena dollar en massa slödder för att utge sig som "röda" demonstranter som ville ta makten med våld ,sen kunde England o USA ta över oljan!De tillsatte makthavarna som sedan skulle lyda deras minsta lilla vink.
Där har vi grunden till det styre vi har idag i Iran, när man fixar o trixar med makt o demokrati så växer de onda kraferna till sig.Nu sitter de med en massa "långskägg" som mässar falsk islam!
Ska det bli lika i Irak?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate