torsdag, februari 16, 2006

Farliga relationer

Farliga relationer!!!! Idag 14:39
"Din man kan göra sig hjärtsjuk
Svårt att prata med varandra, dåligt sexliv och för många problem i kärleksrelationen är farliga för kvinnohjärtan.

Det visar Karolinska Institutets forskning på 600 kvinnor, hälften hjärtsjuka och hälften friska från början.

Riskerna med ett dåligt förhållande visade sig fyra gånger högre än de som uppstår under stress på jobbet."

Detta stod i AB idag (Nätupplagan)

Jag har ju nått mogen ålder och har ju under åren haft många olika arbetskamrater. Man minns en del av olika anledningar, en kille då i 25 årsåldern och tämligen nygift kunde komma ner till jobbet och berätta att hans "jävla käring" minsann hade fått sig en utskällning. Vadå , frågade man? Jo ,den jävla subban hade inte lagat sås till kotletten han skulle ha med sig till jobbet så han hade minsann kastat hela skiten i golvet och stuckit utan mat till jobbet.(ca 1967) Vet du , sa jag åt honom då: "jag tycker att du ska laga din mat själv "!!Då tittade han på mig som om jag var ett UFO!
Nu jag jag återsåg honom efter 35 år så berättade han ju att hans hustru hade gått från honom efter ett par år in på sjuttiotalet.
Deras liv och sexliv kan man ju bara föreställa sig!
Inte undra på att hon gick eller hur?

Minns många kvinnor på olika sjukhus som i förtroende berättade för mig vilka grisar deras män var och jag tänkte alltid " att de går kvar i sitt konstiga liv"!
Kärlek var det ju inte frågan om det framkom tydligt. Att dagen kvinnor kräver mer av sina män är ju fullkomligt rätt och att de går när de känner att mannen inte vill ställa upp med barn o hushåll och känsloliv är ju inte underligt. Att gå i ett förhållande som sakta men säkert undermineras är ju ingen höjdare och kan tydligen även leda till allvarliga hälsoproblem med hjärtat!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate