lördag, februari 25, 2006

Deppad???

Deppade människor! Idag 17:11
Vart man än vänder sig i världen så finns det mängder av deprimerade människor, unga som gamla.
Flickorna på särskilt landsbygden i vårt land äter eller blir matade från barnsben till att bli feta. De tröstas av sina föräldrar hela tiden genom att få något stoppat i munnen har det visat sig i den senaste stora undersökningen som har publicerats. Alltså, allt är som vanligt, föräldrar förstör sina barn som i sin tur förstör sina barn. Ekorrhjulet snurrar på ända tills någon blir så stark och kunnig så man förmår att sätta stopp för detta elände.Ett elände som för med sig massor av sjukdomar och dåligt självförtroende.
Tyvärr visar ju även denna undersökning att de här problemen florerar främst i arbetarklassen. Vi har inte kommit ett snäpp längre trots våra skolor och all kunskap som har tillförts vårt samhälle.Det är liksom om en del av vår befolkning inte har förmågan att ta till sig vissa kunskaper.Det har ju visat sig detsamma med datorkunskaperna också , ja man kan ta massor med olika saker så visar undersökningarna att allting är i stort sätt såsom det alltid har varit.
De från arbetarklassen som gör vad som brukar kalla "klassresan" känner sig främmande inför sitt ursprung,de har inget att säga till föräldrar eller syskon. Man talar inte samma språk längre, har andra intressen,lyssnar på annan musik,läser annat osv !
Människor utvecklas ibland åt olika håll och så kommer man till en brytpunkt där inte personkemin ens stämmer längre.
Trist att uppleva men åt sånt finns inte mycket att göra, man måste gå vidare själv för det finns inte en chans att vända åter ,det är inte ens önskvärt!!
Jag vet ju hur det kan gå om tex kvinnan i familjen tröttnar och börjar plugga medan mannen sitter kvar där hemma i soffan med sin sport och ölburken i handen.
Har ju sett det åtskilliga gånger under mitt liv nu på nära håll och jag kan ju bara säga som så att den som läser och vill gå vidare gör ju rätt.
Att sen mannen eller kvinnan som så att säga "blir kvar" också blir deprimerad är ju trist men man måste ju kunna ta ansvar för sitt eget liv också.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate