tisdag, januari 31, 2006

Unga män och våld i tanke och handling!

Jag såg en massa nazzar i farten i lördags här i Stockholm. Unga män mellan 18-25 stinna av hat och missnöje med det mesta och en förvriden historiesyn.De kom rusande i tunnelbanan och jagade en ensam kille, trettio mot en! Säger en del om mentaliteten hos dem. På Hötorget stod deras motståndare AFA.En sorts anarkister av annat slag mot då jag var aktiv inom SAC på sextiotalet. De är inriktade på att slåss,det verkar inte spela någon roll om det är nazzar eller poliser bara man får slåss. De påminner starkt om nazzarna i sina uppfattningar just om våldet, sen att de säger andra saker och ser annorlunda ut kvittar ju. De lever i symbios med varandra. Ikväll visade de på tv bilder från Palestina där unga killar i samma ålder som våra "slagskämpar" visar upp sig med sina vapen och hotfulla attityder. Nu är det kampen mot Danmark,Norge och i viss mån Sverige som gäller. Vi har dragit Mohammed i smutsen och skall straffas. De hotar de nordbor som befinner sig därnere och hotar på andra sätt också.De vill inte förstå att våra tidningar inte styrs av våra regeringar och att de publicerar det dom vill för det mesta. Ska vi verkligen böja oss från hot från dessa fanatiker??Ska muslimerna här i vårt land också tubbas till att börja hota oss på allehanda sätt när de inte tycker att vi gör som de vill?
Ska de börja bestämma att alla män ska ha skägg och kvinnorna ska dölja sina ansikten?
Jag har den senaste tiden börjat känna ett svagt obehag över utvecklingen här. Om man nu flyr från dessa länder med muslimskt förtryck och hit och ändå vill ha det som hemma varför befinner man sig här då???
En flykting som försvarar regimen i Iran tex han borde ju åka hem och inte vara här. Kan det vara så att dessa regimer skickar hit folk för att sprida islam??

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate